Over mij

Sandy van Ochten
Sandy van OchtenEigenaar en Coach

Ik ben Sandy van Ochten-Verwegen, ik woon samen met mijn man, zoon en een dochter in Heesch. Als mens, ouder en met ruim 20 jaar ervaring als doktersassistente in huisartsenpraktijken, heb ik veel kennis en ervaring hoeveel invloed jezelf hebt op het gebied van geest en gezondheid. Ook ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in mensen, vooral de diversiteit, wat beweegt men en waarom?

Ik heb mijn hart gevolgd om me in te zetten voor het kind en gezin. "Jong geleerd is oud gedaan". Ik ben opgeleid als kindercoach en als gezinscoach. Daarnaast ontwikkel ik me door seminars, netwerk, het lezen boeken en allerlei soorten informatie wat betreft ontwikkelingspsychologie. Maar de belangrijkste informatiebron voor mij is kijken en omgaan met mensen.
Van nature ben ik onder andere: intuïtief, motiverend, verbindend en betrokken. Ik signaleer snel en kan daardoor de juiste coaching toepassen. Door mijn veelzijdigheid en aanpassend vermogen kan ik me makkelijk in verschillende situaties plaatsen.

Met veel plezier wil ik jonge gezinnen met kinderen tot en met 14 jaar voorlichten, ondersteunen en begeleiden in het bewust maken van hun eigen rol in hun ontwikkeling tot eigen geluk en succes op het gebied van geest en gezondheid. Leven vanuit een gezonde balans tussen je hart en hoofd.

Blog

© 2019 4-Coach. All Rights Reserved. Designed By heesch.online