Blog

Trots op mijzelf

Afgelopen drie jaar stonden in teken van mezelf ‘ont-moeten’. Niet alleen mezelf tegenkomen, ook ‘ont-moeten’; wat ‘wil’  ik? Naast wat ‘moet’ ik? Dat begon in 2016 met de kindercoachopleiding en daarna aansluitend de gezinscoachopleiding. Omdat ik een juiste kind- en gezinscoach wil zijn, wilde ik meer verdiepen in mezelf.

Als coach en als mens bewust worden van mijn eigen patronen en overtuigingen. Een juiste coach laat vooroordelen en invullingen thuis. Mezelf accepteren met mijn kwaliteiten en minder goede kwaliteiten. Dat ik er mag zijn. Dat ik belangrijk ben! Dat ik me niet altijd hoef aan te passen aan de wensen van een ander. Accepteren dat iemand mij niet aardig vind. En dus niet bij mij past.

Naast zelfreflectie heb ik in de opleiding meer methodieken en meer mensenkennis mogen ervaren.

Terugkijkend is het niet even makkelijk geweest; naast de opleiding, ben ik opnieuw gestart als doktersassistente, de zorg voor mijn gezin, vrienden, familie en kennissen en niet te vergeten zelfzorg!

Er waren genoeg ballen om in de lucht te houden. Ik heb geleerd om te jongleren en mijn ballen die ik zelf het belangrijkst vind hoog te houden. Dat wordt niet altijd goed ontvangen in de omgeving; confrontaties zijn onvermijdelijk.                       

Ik heb doorgezet en bereikt wat ik wilde bereiken! Ik ben blij en trots. Ik kan iedereen aanmoedigen om je hart te volgen.

Ik ben geslaagd in de ont-moeting met mezelf!!!

Blog

© 2019 4-Coach. All Rights Reserved. Designed By heesch.online